top of page

Ethiopische gerechten van Abyssinia

De authentieke Ethiopische keuken op restaurant of bij je thuis!

Ethiopische gerechten

Achtergrond

We kennen elkaar elf jaar en in die jaren is de Ethiopische keuken met haar specifieke geuren en smaken een gedeelde passie geworden. Een passie die ook een uitlaatklep was voor het moeilijke werk dat we allebei in de zorgsector deden en doen. Dankzij de steun en de positieve reacties van familie en vrienden rijpte het idee om die passie met nog meer mensen te delen.

Na veel nadenken, uitproberen en ook rekenen werd de droom langzamerhand een plan. In november 2020 zijn we officieel maar voorzichtig van start gegaan, maar de vele positieve reacties hebben ons gesteund om er de volle 100% voor te blijven gaan.

Ons menu breiden we voortdurend uit en we schaven onze manier van werken hier en daar wat bij, maar we blijven onverminderd trouw aan dat waar wij voor staan: kwalitatief hoogstaande Ethiopische gerechten op tafel toveren met dagverse producten en service zoals we die zelf graag krijgen.
Vandaag leveren we gerechten af die meer dan eens omschreven worden als “restaurantniveau” of “het meest Ethiopisch dat we buiten Ethiopië al gegeten hebben”. We zijn zelf erg benieuwd wat de toekomst ons gaat brengen.

December 2021 schrijven we ene nieuw hoofstuk in ons verhaal: we openen een restaurant! Het plan was er al lang, de vrijgekomen locatie konden we niet laten liggen. Vanaf nu ontvangen we jullie ook bij ons om jullie te verlekkeren met gekende en minder gekende Ethiopische gerechten.


Alem en Tim

Het beste van Ethiopië op uw bord

Wij zijn constant bezig met verbeteringen en uitbreidingen op ons menu. Bij Abyssinia maken we uitsluitend gebruik van dagverse producten. We streven ernaar om al onze klanten de ultieme beleving van de Ethiopische gastronomie mee te geven. Heb je een vraag over de garnituur van onze gerechten of wens je een speciale decoratie voor uw feestgerechten? Onze kwalitatief hoogstaande maaltijden gaan steeds gepaard met een uitstekende service op maat van jouw behoeften.

Anchor 1
Ethiopische keuken icoon

Wil je graag proeven van de Ethiopische keuken? Bestel je favoriete gerechten of reserveer een tafel bij Abyssinia!

bottom of page